Reviews

Schrijf een review

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
9 berichten.
Mariska Hoogeveen Mariska Hoogeveen uit Veendam heeft geschreven op 10 april 2021:
Zelf woon in het noorden van het land,en wilde wat leuks doen voor mijn moeder haar verjaardag.. Vanochtend stonden ze op de stoep bij mijn ouders met een heerlijk ontbijt en leuke ballonnen 🎈 erbij! Echt top service!!!
Bianca Bianca uit Amersfoort heeft geschreven op 7 april 2021:
Super! Ontzettend goed en leuk verzorgd ontbijt, versierd met ballonen, kaart, confetti. Mijn vader werd 65 en stond te glimmen. En het smaakte heerlijk, dank!
Mark Mark uit Amersfoort heeft geschreven op 21 maart 2021:
Cadeau gedaan bij mn ouders voor de verjaardag van mijn moeder. Leuk versierd met ballonnen en geleverd op de afgesproken tijd! Ik kreeg door dat het lekker was en meer dan genoeg voor hun 2 en kwalitatief erg goed👍🏻 Er zullen in de toekomst meerdere bestellingen volgens van ons. Erg goed! Hou dit vast!
Marleen Kuper Marleen Kuper uit Hoogland heeft geschreven op 2 maart 2021:
Vandaag mijn broer ( en schoonzus ) laten verrassen met een ontbijt voor zijn verjaardag. Waren ontzettend verrast en super enthousiast. Ze hebben er enorm van genoten, het was heerlijk!! Super bedankt en zeker een aanrader!!
Irene Irene uit Amersfoort heeft geschreven op 17 februari 2021:
Ontzettend verrast met een heerlijk ontbijtje voor mijn verjaardag door mijn stiefdochter uit Ierland. En wat was het niet normaal veel, lekker en leuk met die ballonnen en zo. Ik ga dit zeker onthouden om zelf te geven.
Hennie Hennie uit Amersfoort heeft geschreven op 15 februari 2021:
Op valentijn een heerlijk ontbijt besteld Het was heerlijk en een leuke en gezellige kaart erbij Zal zeker nog een keer bestellen Bedankt Marleen
Benjamin de Ronde Benjamin de Ronde uit Amersfoort heeft geschreven op 10 februari 2021:
Voor de verjaardag van mijn vriendin, het koppelpoort ontbijt besteld. Beide hebben we er van genoten. Alles vers en meer dan genoeg. Eerder per ongeluk bij de concu-lega wat besteld, maar die kan hier zeker niet aan tippen. Zeker voor herhaling vatbaar.!!! Bedankt voor de service. Ga zo door Marleen en Marlou
Linda Linda uit Amersfoort heeft geschreven op 21 januari 2021:
Ontbijtje besteld voor mijn moeder haar verjaardag. Ze was blij verrast. Het was lekker en veel voor ook nog eens leuke prijs. Er werden mogelijkheden aangeboden om het een nog leukere verrassing te maken. Ballonnen, kaartje e.d. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt, Marleen en succes!
Wendy Duyst Wendy Duyst uit Bunschoten heeft geschreven op 15 november 2020:
Super bedankt voor het lekkere ontbijt. Er was wat vertraging met de bezorging. Maar netjes opgelost. Succes en ik zou zeker nog een keer bestellen.